Kategoria: Ei luokiteltu

Kansainväliset klubien yhteystiedot

Roy Rissasen viesti tiedoksenne:

Hei,

Kävin Rotary Internationalin kanssa kirjeenvaihtoa klubien yhteystiedoista, ja sain selville seuraavaa:

Rotary.org -etusivulta löytyvä Club Finder on nykyisin Rotaryyn kuulumattomille tarkoitettu palvelu. Siitä voi katsella missä Rotaryklubeja kokoontuu ja milloin. Oman kokemukseni perusteella tämä palvelu ei ole täyttänyt odotuksia, ilmeisesti pääasiassa sen takia, että tiedot eivät aina ole ajan tasalla. Toisin kuin aikaisemmin, Club Finderissa ei ole klubien yhteystietoja mistä voisi tarkistaa kokouksen ohjelman ja ilmoittautua vieraaksi, vaikka joissain on kyllä linkki klubin omile webbisivuille. Olen kolmesti suunnistanut eri klubien kokouksiin, eikä paikan päällä ole ollut kokousta.

My Rotarysta löytyy valikosta ’Learning & Reference’ kohta ’Official Directory’. Sen avulla saa kokous- ja yhteystiedot eri klubeista maailmanlaajuisesti. Alustassa oli pieni bugi, joka esti tietojen näyttämisen, kun kenttään syötettiin esim Kyproksen piirinumero. RI on tietoinen tästä ja lupasivat korjata asian. Kokeilin tätä palvelua ja otin yhteyden sähköpostilla Limassolin klubiin. Sieltä tuli presdientin tervetulotoivotua. Kävin klubissa vieraan keskiviikkona ja vaihdoimme viirejä. Asia on siis kunnossa. Suosittelen käyttämään tätä palvelua aina kun vierailee muissa klubeissa. Klubitietojen löytäminen on helppoa, kunhan tietää mistä hakea. Nuo valikon kohdat voisivat olla termeiltään ehkä hiukan selkeämpiä, että muutkin osaisivat hakea ilman kirjeenvaihtoa päätoimiston kanssa. Tämän klubitiedon hakemisen voisi varmaan jakaa seuraavassa klubineuvottelussamme.

Roy Rissanen

Parhaat nettisivut 2015–2016 kilpailun tulokset

Suomen Rotary – Finlands Rotary ry:n julistaman Parhaat nettisivut 2015–2016 kilpailun tulokset ovat selvillä

Suomen Rotaryn IT-toimikunta on arvioinut vuoden 2015–2016 Rotaryaiheiset nettisivut kaksivaiheisella prosessilla: kustakin piiristä valittiin kolme parasta loppukilpailuun ja kukin IT-toimikunnan jäsen pisteytti finalisteista mielestään kolme parasta. Loppukilpailussa parhaat klubit sivustoineen olivat:

Voittaja: Kouvolan alueen klubien yhteissivusto – http://kouvolanrotariklubit.fi/ piiristä 1430

• Elimäki Rk
  • Kouvola Rk
  • Kouvola-Kangas Rk
  • Kouvola-Sarkola Rk
  • Kuusankoski Rk

2. sija ja kunniamaininta: Orimattila Rk – http://www.rotary.fi/1390/orimattila/ piiristä 1390

Näin arvokas kiertopalkinto siirtyy nyt Lapuan Rotaryklubilta Kouvolan alueen klubeille seuraavaksi vuodeksi. Onnittelemme voittajaa ja siihen kuuluvia klubeja!

Voittajaan liittyvät perustelut: Samalla työssäkäyntialueella toimivat viisi klubia ovat tehneet selkeät yhteissivut. Tiedot on helppo löytää ja sivut edesauttavat naapuriklubissa vierailua. Visuaalinen ilme on raikas ja Rotaryn uusi logo on näkyvällä paikalla. Rotaryteemat on esitetty houkuttelevasti kuvina. Navigointi sivuilla on helppoa. Sivusto on ajan tasalla ja tulevat tapahtumat ovat hyvin esillä.

IT-toimikunnan puolesta, Mika Lallukka SR:n IT-toimikunnan puheenjohtaja