DGE pohtii tulevaa

DGE pohtii tulevaa

Category : kuukausikirje

Lomalla

DGE vuosi alkaa olla todellisuutta , jo viikko takana. Monenlaista kirjettä ja mailia pukkaa Evanstonista, osaa voisi sanoa jopa paimenkirjeiksi, suurin osa kuitenkin uutta ja asiaa. Heinäkuu on suomessa lomakuukausi ja kaikki , myös lähes kaikki klubit pitävät ”kesäkokouksiaan” , kukin tavallaan ja hyvä niin.

Itselläni loppui 3 vuotinen AG rooli piirissämme alueella 5, ja käytänkin tässä vielä mahdollisuuden kiittää joka ainoaa presidenttiä, sihteeriä ja klubia joiden kanssa kaudellani sain tehdä yhteistyötä ja tutustua teihin. Loputtomasti mukavia yhteisiä hetkiä ja muistoja, siis suuri kiitos ajastanne ja kannustuksesta.

Tuleva vuosi tulee kohdallani olemaan kiireinen , Koska en ole edeltäjistäni poiketen eläkeikäinen ( hyvä niin ) tullee työn ja kuvernöörin roolin yhteen sovittamisesta varmasti mielenkiintoista. DG koulutus alkaa yhteisellä suomen kaikkien tulevien kuvernöörien viikonlopulla  syyskuussa, Lokakuussa on vuorossa viikon koulutus (GETS) Tukholmassa ja tammikuussa pariksi viikoksi jenkkeihin. Maaliskuussa sitten isännöinkin jo Salossa järjestettävän PETS koulutuksen. PETS ohjelmarunko on kasassa ja tapahtumassa koitan tuoda uutta näkökulmaa perinteiseen. Muutosta on toivottu ja nyt sitä tulee olemaan tarjolla.

Mutta nyt katse eteenpäin,  ja kohti tulevaa DG vuotta 2017-18.  Kaudelleni osuu monenlaista juhlapyhää ja tapahtumaa. Yksi tärkeimmistä ellei tärkein on, että kaudellani Suomi täyttää 100 vuotta. Ajatuksenani on, että järjestämme piirinä yhden ison juhlagaalan , siihen tarvitsen nyt aktiivista klubia/klubeja yhteistyökumppanikseni. Toivon yhteydenottoja mah pian.

Motoksi kaudelleni kaivan vanhan hyvän ” palvelu itsekkyyden edelle” kaudellani muistamme itse kukin miksi olemme Rotareita ja mikä on Rotarien perusajatus , unohdamme pitkät tylsät puheet ja teemme enemmän. talk less, say more

Jatkuu seuraavassa blokissa, nähdään Somerolla 6.8 Rotary Rallyssa,

Erik DGE