Julkaisutoimikunta hakee uusia jäseniä

Rotary International - South-West Finland and Åland Islands - District 1410

Julkaisutoimikunta hakee uusia jäseniä

Suomen Rotarypalvelun julkaisutoimikunta – toistaiseksi varsin miehinen – hakee uusia jäseniä kuluvan rotaryvuoden alusta alkaen. Toimikunnan tehtäviin kuuluu jäsenmatrikkelin toimittaminen ja muusta printtimediasta vastaaminen. Myös Suomen Rotaryn verkkosivujen jäsenaineisto kuuluu vastuullemme. Haemme joukkoomme 1-2 uutta idearikasta jäsentä, joilla on sana hallussaan. Samoin hyvät perustiedot Suomen rotarytoiminnasta on paikallaan, tällaiseen olisi esimerkiksi AG- tai PDG-tausta sopiva. Tehtävää olisi suotavaa hoitaa vähintään kolme vuotta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antavat Ulla Railovaara Rotarytoimistosta (09-640078, rotarytoimisto@rotary.fi ) sekä toimikunnan  pj. PDG Mikko Heikkilä (0400-853993, mikko.heikkila@kolumbus.fi).