Kuvernöörin kuukausikirje – elokuu 2019

Rotary International - South-West Finland and Åland Islands - District 1410

Kuvernöörin kuukausikirje – elokuu 2019

Linkistä kuukausikirje pdf-muodossa: 08_FIN

Syyskokouksen liitteet: vuosikokouskutsu –   D1410_tilinpäätös 30.6.2019  – D1410 tase, tuloslaskelma 30.6.2019   – 1410 Tase-erittelyt 30.6.19

Kuvernöörin hakulomake: Kuvernööri-1410-2022-2023_FI

MENOA JA VILSKETTÄ!

Klubikierrokset ovat menossa ja kiitos jo kaikille klubeille, jotka olen saanut tavata. Kiitos etenkin hyvästä keskustelusta, sitä on riittänyt ja aiheet vaihdelleet. Elokuu on ollut upeaa aikaa, toivottavasti syyskuu jatkuu samanlaisena.

Syysseminaari

pidetään 14.9. Käy ilmoittautumassa joko piirin etusivun linkin kautta tai järjestävän Urjalan Rotaryklubin sivuilla olevan linkin kautta. Ilmoittaudu heti, sillä tarvitsemme lukumäärän ruokahuoltoa varten.

Ohjelmassa virallinen syyskokous (mm. tilinpäätös), miniworkshop liittyen mm. julkisuuskuva-asioihin, hissipuheeseen jne. Ohjelmassa myös musiikkia, kulttuuria ja tietty mahdollisuus tavata paljon tuttuja! Ilmoittaudu

Liitteenä (yllä) kokouskutsu + tilinpäätösasiakirjat

VSE-tiimi tulee

VSE-tiimi tulee Suomeen iltapäivästä 4.9. jolloin tapaamme heidät isäntäperheiden kanssa Turun lentokentällä! He lähtevät todella aikaisin 18.9., aamulla klo 06.00, joten viimeiseksi illaksi (17-18.9.) majoitamme heidät Turun kentän läheisyyteen. Ohjelmassa on suunniteltu koko viimeinen päivä 17.9. vapaaksi, jotta tiimiläiset voivat tutustua Turun nähtävyyksiin. Löytyisikö innokas opas päiväksi? Vietämme yhteistä iltaa 17.9. … Ideoita?

Tiimin jäsenet alla:

Helen– tiiminvetäjä on lakimies, joka on erikoistunut lasten suojeluun ja perheoikeuteen. Hänelle etsimme edelleen paria kolmea erilaista työpaikkaa, jossa pääsee tutustumaan molempiin kiinnostuksen aiheisiin sekä isäntäperheitä.

Sophie on vaihtamassa työalaa ja kiinnostuksen aiheena on mm. asunnottomuus. Hänelle suunnittelemme tutustumista 5. – 6. 9. Huittisten vankilaan ja asunnottomien ohjelmaan sekä 9. – 10.9. tutustuminen Huittisten kaupungin toimintaan (host Raimo Wiik).11. – 17.9. Turussa työnalla Sirkkalan päiväkeskus, joka on kaupungin ja seurakuntien asunnottomien keskus. Isäntä Turun osuuteen on haussa!

Emma on keramiikkataiteilija ja hänelle on varattu 9 – 12. syyskuuta Forssan Ammatti-instituuttiin (host Tanja Paassilta). Hän toivoi voivansa tutustuatutustua myös yksityisen toimintaan – ideoita? Emman aikatauluista kaipaamme ohjelmaa sekä isäntäperhettä ajalle 5-8.9. sekä 14-17.9.

Natalieon sairaalan jätehuoltovastaava. Hänelle auki olisi päivät 5. – 8.9. Koko seuraava viikko hujahtaa sitten Forssassa (host auki!!). Ja syysseminaarissa 14.9. Natalie vaihtaisi isäntäperhettä loppuohjelman ajaksi eli vaihtoehtoja ajalle 15. – 17.9. kaivataan, ehdotuksena on ollut Eurajoelle menoa, tähän vielä vahvistus.

Beckyon sairaanhoitaja ja hänen ohjelmansa ajalle 5. – 8.9. on auki.  Ajalla 9.- 13.9. hän on Keski-Satakunnan Terveydenhuollon kuntayhtymän vieraana (host Hanna-Leena Markki). Isäntäperheen vaihto syysseminaarissa. Loppuohjelma 15.- 16.9. auki

Kuten henkilökohtaisista ohjelmista näkyy, vielä on kokoonkursittavaa, joten kaikkien apuja tarvitaan. Etenkin tarvitsemme  isäntäperheitä,
joten jos vaan onnistuu, ilmoittauduthan DG:lle: heidicaven@gmail.com.

Säätiökoulutukset

Syksyn rotarysäätiökoulutukset pidetään

• Forssan Autokeitaalla 16.10. klo 18, ilmoittautuminen AG Mikko Lindeman: tuohimaki@gmail.com.
  • Porissa 17.10. klo 18, paikka: Porin Suomalainen Klubi, Eteläranta 10. Ilmoittautumiset ja allergiatietoineen 8.10.2019 mennessä: annemaj.eskelinen@gmail.com
  • Turussa, Henrikinkatu 10, Porthan-sali, 30.10. klo 18, ilmoittautuminen AG Rainer Huopalahti: raihuo@utu.fi

Koulutus on tarkoitettu säätiöasiamiehille, presidenteille ja muille hanketoiminnasta kiinnostuneille. Klubissa on oltava koulutettu henkilö, mikäli klubi hakee piiriltä apurahaa.

Kuvernöörin haku vuodelle 2022 – 2023

Klubeja pyydetään lähettämään hakemukset viimeistään 30.11.2019 osoitteeseen: heidicaven@gmail.com.

Kuvernöörin hakemuslomake löytyy piirin verkkosivuilta kohdasta ohjeet > jäsenille > lomakkeet ja mallit.

Hakemukseen tarvitaan klubin aktiivijäsenenä olevan kuvernööriehdokkaan suostumus ja ehdokkaan CV.

Kuvernöörin valintapäätöksen tekee istuvan kuvernöörin koollekutsuma nimeämiskomitea. Päätös pyritään tekemään joulukuussa.

Nimeämiskomitean valintapäätös vahvistetaan piirineuvottelussa 2020.

TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ

4.9. VSE-team saapuu