Kuvernöörin kuukausikirje lokakuu 2019

Kuvernöörin kuukausikirje lokakuu 2019

Lue kirje pdf-muodossa 10_FIN_xx

JOULUA KOHTI

Vielä neljä klubikäyntiä ja syksyn sovitut tapaamiset on tehty. Klubikierroksilla on puhuttu paljon mm sääntömuutoksista, uusista tavoista perustaa klubeja (satelliittiklubi), käytössä olevista tavoista (85-sääntö), toimintaohjeista, siirtojäsenien hyväksymistavoista jne. jne.

Yhteisesti on todettu, että tietoa tarvitaan, joten piirin sivuja (http://www.rotary1410.fi/ohjeet-guides/jasenille/) päivitetään aina kun mahdollista. Uusin käsikirja (ainoastaan englanniksi tässä vaiheessa) löytyy yllä mainitulta sivulta tai linkistä.

Alastaron klubi sai valmiiksi paljon odotetun frisbeegolfradan eli Ratas-radan. Huikea suoritus, onnittelut loistavasta hankkeesta!

TÄLLÄ KERTAA

• DG-haku
  • Vaihto-oppilaiden piirin haastattelu 16.11.
  • Valtakunnallinen Rotary forum 31.1. -2.2. Helsingissä
  • PETS Paraisilla 29.2.2020
  • Piirikonferenssi Turussa/Viking Gracella 25.-26.4.2020

Kuvernöörin haku vuodelle 2022 – 2023

Klubeja pyydetään lähettämään hakemukset viimeistään 30.11.2019 osoitteeseen: heidicaven@gmail.com.

Kuvernöörin hakemuslomake löytyy piirin verkko-sivuilta kohdasta ohjeet > jäsenille > lomakkeet ja mallit. Hakemukseen tarvitaan klubin aktiivijäsenenä olevan kuvernööriehdokkaan suostumus ja ehdokkaan CV.

Kuvernöörin valintapäätöksen tekee istuvan kuvernöörin koollekutsuma nimeämis-komitea. Päätös pyritään tekemään joulukuussa. Nimeämiskomitean valintapäätös vahvis-tetaan PETSin piirineuvottelussa 2020.

Piirin vaihto-oppilaiden haastattelu

Piirimme Outbound (OB)-oppilaat eli vaihtoon lähtevät oppilaat haastatellaan Turussa lauantaina 16.11. Turun kristillisellä opistolla, Lustokatu 7. Aloitusaika on tarkemmin kutsussa, joka menee klubien valitsemille, vaihtoon lähteville nuorille. Aiempina vuosina ohjelma on ollut klo 9.30-14.30, mutta täsmentyy siis kutsussa.

Varmista, että klubisi vaihtoon lähtevä nuori JA vähintään yksi vanhemmista, mieluiten kaksi tulee myös paikalle. Jos et siis ole vielä ilmoittanut haastattelun päivämäärää heille, tee se pikimmiten.

Piirin haastattelu on pakollinen, sertifiointi edellyttää sitä. Lisäksi kokemuksen kautta on nähty, että tämä on erittäin hyvä tsekkauspaikka nuorelle varmistua mihin on sitoutumassa.

Koskee vuosi-, leiri- ja kesävaihtareita. (Poikkeuksena ne leiri/kesävaihtarit, joita ei ole vielä valittu)

VSE

VSE eli Vocational Study Exchange = ammattivaihto tehtiin onnistuneesti Englannin piirin 1210 kanssa. Meidän tiimimme lähtee Englantiin 18.4. – 2.5. ja hakuaikaa on vielä hetki eli hakemukset sisään viimeistään 31.10. Tee vapaamuotoinen englanninkielinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, työstäsi, harrastuksistasi sekä mitä odotat matkalta, osoitteeseen piiri1410@gmail.com

Piirineuvosto pyrkii käsittelemään saapuneet hakemukset 6.11. (ehtona riittävästi hakemuksia), jonka jälkeen valituille lähtee tieto valinnasta. Seuraava askel onkin kokoontua sopivana hetkenä, miettiä tiimin näkyvyyttä, sopivaa vietävää jne. jne.

ROTARY VALTAA TRIPLAN 31.1.-2.2.2019

Valtakunnallinen Rotary Forum järjestetään Helsingissä uudessa 24/7 sykkivässä Tripla-kaupunkikeskuksessa. Tule ottamaan askel tulevaisuuteen, kokemaan uutta ja innostumaan! Mukana asiaa niin säätiöstä, jäsenyydestä kuin PR:stä.

Linkistä kutsuun

Tärkeitä päivämääriä