PETS 11.3.2017 Salossa. Kiitos

PETS 11.3.2017 Salossa. Kiitos

Category : kuukausikirje

Rotaryvuoden tärkein koulutustapahtuma on nyt saatu taputettua valmiiksi, klubeille on jaettu materiaalia ja avaimia tulevaan vuoteen on saatu. Kirjallista materiaalia on saatavissa minulta lisää, jos tarvitsette enemmän komiteoiden tai klubijohtajien opuksia. Samat kirjat/materiaalit löytyy myös sähköisessä muodossa suomen rotarien verkkosivuilta. SR verkkosivuihin ja sieltä löytyvään materiaalipankkiin kannattaa ehdottomasti tutustua.

PETS tapahtuman järjestelyvastuussa tänä vuonna oli Salon klubi. Klubi ja sen jäsenet yhdessä hoitivat tapahtuman teknisen puolen moitteettomasti, siitä kiitos koko klubille, erityiskiitos Markku Blomille joka kantoi klubin puolesta päävastuun. Parempaa Rotaria tehtävään ei olisi voinut löytää.

Tapahtumapaikkana oli Salossa Astrum keskus, joka monipuolisuudellaan tarjosi tapahtumapaikalle erinomaiset raamit. (Paikka muuten on sama, kun keväällä 2018 juhlimme piirikonferenssissa.) Keskuksen vastaavalle Anniina Jokiselle erityiskiitos esimerkillisestä työmoraalista ja meidän tapahtumaan ja sen onnistumiseen paneutumisesta. Erityiskiitos myös katolla olevasta jalkapallokentän kokoisesta valotaulusta ja sen saamisesta käyttöömme tuntikausiksi.

Kiitos kuuluu myös päivän kaikille kouluttajille, jotka hoitivat vastuullisen tehtävänsä mallikkaasti ja tehtäväänsä paneutuen.

Kaiken kaikkiaan, Rotary vuosi 2017-18, joka alkaa 1.7.2017, on nyt avattu. DG kiittää ja toivottaa kaikille tuleville Rotaryjohtajille antoisaa vuotta tässä upeassa järjestössä.