PETS 2017 inbjudan

Category : kuukausikirje

pets2017-logo

PETS i Salo 11.3.2017

PETS ( skolningsseminarium för inkommande presidenter) arrangeras för Rotaryårs 2017-18 klubbfunktionärer 11.3.2017 på Astrum Centrum i Salo. Seminariet är avsett för inkommande presidenter, sekreterare, skattmästare och kommitteordföranden. För presidenterna är skolningen obligatorisk, utan genomgång av PETS kan man inte tjänstgöra som president. PETS 2017 innehåller för övrigt ett vidlyftigt infopaket vom vårt distrikts händelser, och ger garanterat ideer för det inkommande Rotaryåret.

PETS 2017 förnyas, rotarianer som varit medlemmar mindre än två år, och är intresserade av att utöka sin rotarykunskap, bjuds in. För dem har det reserverats en egen utbildare/inspiratör till eftermiddagens gruppdel. Därtill får vi med infopaket om vårt distrikts ICC och RFE kommitteer, och en demonstration av internationella ShelterBox Norden.

Publicitetsbilden kommer att satsas på i fortsättningen så att de tidigare guvernörernas satsning på höjning av publicitetsbilden får en fortsättning, under PETS-dagen kommer det att vara två olika presentationer som berör detta viktiga delområde.

Före den egentliga PETS-dagen kommer ert eget områdes AG att samla de nya presidenterna och sekreterarna till ett sk.PrePETS, där man behandlar PETS-dagen, och ger en introduktion i de målsättningarna och data som bör föras in på MyRotary- sidorna.

Salo Rotaryklubb har arrangörsansvaret detta år och de kommer att skicka ut en officiell inbjudan rut årsskiftet, med instruktioner hur man anmäler sig.

Rotarians, Start your engines och ta kurs mot Salo i mars.

Erik Stenström

DG 2017-18