PETS 2017 kutsu

Category : kuukausikirje

pets2017-logo

PETS tapahtuma Salossa 11.3.2017

PETS ( tulevien klubitoimijoiden koulutusseminaari) järjestetään Rotaryvuoden 2017-18 klubitoimihenkilöille 11.3.2017

Tapahtumapaikkana on Astrum keskus Salossa, Seminaari on tarkoitettu kaikille tuleville presidenteille, sihteereille, rahastonhoitajille ja komiteoiden puheenjohtajille. Presidenteille koulutus on pakollinen, sillä ilman PETS läpikäyntiä ei voi toimia klubin presidenttinä. PETS 2017 sisältää muutoinkin laajan tietopaketin piirimme tapahtumista, ja antaa taatusti virikkeitä tulevalle Rotary vuodellesi.

PETS  uudistuu vuodelle 2017. Paikalle kutsutaan myös uudet , alle 2 vuotta rotareina klubeissa olleet jäsenet, jotka haluavat laajentaa Rotary tietouttaan. Heille on varattuna oma kouluttaja/innostaja iltapäivän ryhmäosioon. Mukaan saadaan mm. myös tietoiskua piirimme ICC ja RFE komiteoilta, sekä paikalla on kansainvälinen ShelterBox Norden esittely.

Julkisuuskuvaan tullaan jatkossakin panostamaan, jotta edellisten Kuvernöörien aloittama julkisuuskuvankohotuksemme saa jatkoa. PETS päivässä onkin kaksi eri osiota , jotka käsittelevät tätä tärkeää osa-aluetta.

Ennen varsinaista PETS päivää tulee oman alueenne AG kokoamaan uudet presidentit ja sihteerit yhteen ns. PrePETSiin, jossa käsitellään PETS päivää. Siinä tapaamisessa perehdytään MyRotaryn sivuille laitettaviin klubin tavoitteisiin ja tietoihin. Samalla verkostoidutaan alueen muiden presidenttien kanssa.

Salon Rotaryklubi on järjestelyvastuussa tänä vuonna ja he tulevat vuodenvaihteen tienoilla lähettämään tapahtumaan virallisen kutsun, sekä ohjeet miten ja minne ilmoittaudutaan.

Rotarit , Start your engines ja suunta kohti Saloa maaliskuussa

Rotary terveisin