Rotary International - South-West Finland and Åland Islands - District 1410

Hyvä rotari,

Mäntän Rotaryklubi järjestää perinteisen itsenäisyysjuhlan itsenäisyyspäivää edeltävänä iltana eli 5.12. klo 19 alkaen Mäntän Klubin arvokkaissa tiloissa.

Juhlapuhujamme on Satakunnan lennoston komentaja, eversti Aki Heikkinen.
Ohjelmaan kuuluvien puheiden, kuorolaulun ja kolmen ruokalajin illallisen jälkeen vuorossa on tanssia orkesterin säestämänä.

Ennen juhlaa tarjoamme tutustumisen taidemuseoon ja sen näyttelyihin kaupungin tarjoaman kahvin kera, jonne olette myös tervetulleita – sekä museokäynnin jälkeen Mäntän KIubin yläkerran saliin, jossa on glögihetki ennen juhlan alkua, jolloin on tilaisuus vaihtaa ajatuksia muiden paikalle saapuneiden rotarien kanssa.
Juhlaan osallistujat tukevat samalla klubimme hyväntekeväisyys- ja palveluhankkeita. Mahdollinen juhlan tuotto kohdennetaan veteraanien ja heidän seuralaistensa juhlaan osallistumiseen sekä oppilaitosten oppilasstipendeihin.
Itsenäisyyttä kannattaa juhlia, joten tulkaa siis juhlimaan kanssamme Mänttään!

Tarkempaa tietoa löytyy oheisesta kutsusta ja sen liitekirjeestä sekä nettisivuiltamme.
Ilmoittautumiset mielellään 25.11. mennessä Mäntän Klubille, jossa voi myös majoittua.

Kiitos Silakkasoudussa mukana olleille, ensi vuonna soudetaan 4.10.2020

Kiitos mukanaolosta sunnuntaina 6.10.  rotareiden organisoimassa seitsemännessä Silakkasoudussa Helsingissä!

Itämeri puhdistuu isoilla ja pienillä teoilla. Tarvitaan päättäjien poliittista tahtoa, tutkijoiden tuottamaa faktaa, yritysten ympäristövastuuta. Mutta paljon saadaan aikaan myös kansalaisten vapaaehtoistyöllä! Siksi olemme jälleen valtavan iloisia yli 300 osanottajan Silakkasoudusta! Kirkkoveneitä oli taas 17 kpl ja osanottajajoukko kansainvälisempi kuin koskaan aikaisemmin.

Facebook-sivulle Rotarians for the Baltic Sea, @rotarybalticsea voit mielellään tehdä omia päivityksiäsi ja laittaa kuviasi tapahtumasta!. Se on avoin sivusto eli sinne voi tehdä helposti päivityksiä.

Voit käyttää myös seuraavia hashtageja:

#rotarybalticsea
#silakkasoutu
#rowingforherring

SAVE THE DATE ensi vuoden kalenteriin! Kahdeksas Silakkasoutu järjestetään perinteiseen tapaan Silakkamarkkinoiden avajaispäivänä, lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina 4.10.2020.