Eema-kongressi eli nuorisovaihdon kansainvälinen tapahtuma Helsingissä elokuussa 2016

• -

Category : Tapahtumat , Vieraskynä

Suomen Rotary-Nuorisovaihto on saanut kunniaksi järjestää EEMA-kongressin Helsingissä ensi elokuussa 26.-28.8.2016. Odotamme kongressiin n. 200 vierasta eri puolilta maailmaa.

Mieluisana tehtävänäni on kutsua mukaan suomalaisia rotareita! Tulkaa tutustumaan maailmanlaajuiseen Rotary-nuorisovaihtoon ja sen parissa töitä tekeviin rotareihin. Tämä fantastinen joukko on se, joka mahdollistaa vuosittain tuhansien oppilaiden vaihdon.

Teemamme on ”Student well-being”. Käsittelemme aiheen ympärillä sekä vuosivaihtoa että lyhytvaihtoja. Koko lauantain ohjelma on takoitettu myös suomalaisille rotareille!

Oheisena on kutsu: eema2016.pdf. Toivon, että levitätte sanaa alueellanne ja tulette mukaan innostavaan tapahtumaan!

Ilmoittautukaa jo tänään! Suomalaiset maksavat 200€ tunnuksella SUOMI2016 (muiden hinta on 500 €). Early bird-hinta Scandic Marina Congress-hotellissa päättyy 15.4.!

Parhain kevätterveisin

Liisa Stjernberg