HISTORIALLINEN TEEMAMATKA UUTEEN RUOTSIIN / DELAWAREEN

 Ohessa tietoa erikoisräätälöidystä, P-Am ensimmäisiin suomalaisiin siirtolaisiin keskittyvästä teemamatkasta, joka toteutetaan juuri kun USAn presidentinvaali on hulluimmillaan – ja vaahteroissa värikkäät lehdet. Oppaanamme toimii kanadansuomalainen tutkija joka kirjoittaa aiheesta kirjaa.  
 
Alla myyntikirje. Tiukkaan vierailuohjelmaan voi luonnollisesti tulla viilauksia vielä paikanpäällä – aikataulutilanteen mukaan. Matkaan liittyvä kartta: 20160503 MATKA UUTEEN RUOTSIIN – esittely 02

=> Matkatekniset kysymykset matkatoimistoon Nauvo RK:n presidentin kautta sekä sisältökysymykset samaan osoitteeseen.

 
t. Aaro Söderlund
presidentti / Nauvo RK
Tiedetoimittaja STTL (kulttuurihistoria)
Arkkitehti SAFA STTL
+ 358 – 400 – 857 099
aaro@soderlund.fi
 
Myyntikirje:
Nyt olen saanut vahvistuksen kaikista palveluista ja hinta 4675€ per hlö kahden hengen huoneessa. Huomioithan että hinta laskee jos ryhmän koko suurenee, eli lopullinen hinta määräytyy henkilö lukumäärän mukaan mutta maksimissaan tuo antamani 4675€ per hlö. 
Tähän hintaan ei sisälly muita ruokailuja kuin aamiaiset ja illallinen Washingtonissa. Ehdotan että varaamme nyt näin ja viimeistään kesäkuussa katsotaan kuinka monta ilmoittautunutta ja sitten tarpeen mukaan varataan ja lisätään vielä mahdolliset lounaat.
 
Olen varannut teille isomman linja-auton jopa 55-paikkaisen, bussista löytyy mikrofooni,  ilmastointi, kääntyvät selkänojat, WC , DVD ja videot. Hintaan sisältyy myöskin verot, maantie- ja mahdolliset siltamaksut ja bussin parkkeerausmaksut koko matkan aikana. Kaikki palvelut eli linja-auto, opas, majoitukset ja illallinen Washingtonissa varattu. 
 
Kun kysymyksessä ryhmä, niin laskutamme mielellään koko ryhmän yhteisesti mutta jos mieluimmin laskutus per henkilö niin sekin onnistuu kunhan saan hyvissä ajoin kaikkien nimet ja yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mielellään sähköpostiosoitteen ) 
Ennakkomaksu 200€ per henkilö erääntyy maksettavaksi viimeistään 23.06 ja loppumaksu 18.08 .
print