Julkisuuskuvakoulutukset alkavat

Hyvät AG:t,

Vielä infoa piirin 1410 julkisuuskuvakoulutuksista. Nyt meillä on myös koulutuspaikat varmistuneet.

Pori  16.9.2015 klo 17–20 Porin Suomalainen Klubi, Eteläranta 10, Pori

Forssa  30.9.2015 klo 17–20 Hamk, Pieni audiotorio, Wahreninkatu 11, Forssa, C-ovi, 3.krs

Turku  8.10.2015 klo 17–20 DataCityn auditorio, Lemminkäisenkatu 14-18, Turku  (tulkkaus myös ruotsiksi)

Koulutuksiin osallistujille varataan kahvi + sämpylä (tai vastaava), jonka maksu laskutetaan klubeilta (hinta-arvio noin 10 euroa).

Ajatuksena koulutuksessa on piirijohtosuunnitelmassa kuvailtu tavoite julkisuuskuvalle:

Yhdenmukaistaa RI:n ja piirimme julkista kuvaa ja bränditietoisuutta  järjestämällä klubeille PR-koulutustilaisuuksia ja tarjoamalla työkaluja julkisuuskuvan hoitamiseen piirin alueella.

Koulutuksen sisältö(suunnitelma):

1. My Rotary / Brand Center – Rotaryn visuaalinen ilme ja valmiit materiaalit My Rotary sivustolla
  2. Viestintä (malleja, työkaluja ja hyviä käytäntöjä)
  3. Klubin www-sivut ja Facebook
  4. Rotary-lehti (klubin tai alueen)

LAITTAKAA HETI TIETOA KOULUTUKSISTA OMAN ALUEENNE PRESIDENTEILLE, SIHTEEREILLE JA JULKISUUSKUVAKOMITEOIDEN PUHEENJOHTAJILLE.

Ottakaa asia esille myös  vieraillessanne klubeissa.

En halua rajata osallistujien määrää, mutta olisi hyvä, että paikalle tulisi edes presidentti ja julkisuusasioista vastaava.

Ilmoittautumiset: johanna.talikainen@mainossatama.fi

Terveisin,