Lääkäripankin toiminnasta

Lääkäripankin toiminnasta

Category : Tapahtumat , Vieraskynä

Lämmin kiitos tuestanne Lääkäripankin toimintaa kohtaan.

Tansaniassa on nyt neljä suomalaista voluntääriä Suomen Rotaryn kustantamana. Ulkoministeriön rahaa ei ole enää jäljellä, toivon mukaan uusi hakkeemme kuitenkin saa myönnön.

Alla naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Liisa Raatemaalta terveisiä, hänen kirjoitusta voi lukea: reissuliisa3.blogspot.com, kertomuksia arjesta siellä etelässä. Liisa Raatemaa on muutenkin aktiivinen eläkeläinen, loppukesästä hän oli Punaisen Ristin kautta Kreikassa pakolaisia hoitamassa.

Uuden hankkeemme “Health Tanzania. Capacity building for health care sector in Tanzania” fokuksessa ovat odottavat äidit, vastasyntyneet, lapset, vammaisuudessa ehkäisy ja kuntoutus. Liisa ja kätilö Marja-Liisa Rossi sekä lastenlääkäri-neurologi Ulla-Maija Ritanen ja toimintaterapeutti Irma Tarvainen jatkavat hankkeen sisällön rakentamista yhdessä paikallisten kanssa.
Vaikkei Ulkoministeriön tukea tulisikaan, niin jossain muodossa Lääkäripankin toiminta kuitenkin jatkunee.

Juhani Brodkin
DDS, Coordinator, organizing committee of RDBF
Chairman 1.7.2015-30.6.2018
Rotary Doctor Bank Finland (RDBF)