Rotarypiirin 1410 Golfmestaruuskilpailut

Rotarypiirin 1410 Golfmestaruuskilpailut

Category : Tapahtumat

Turku Aninkainen Rotaryklubilla on kunnia kutsua teidät oheisen Kutsun muodossa Naantalin Kultarantaan Rotarypiirin 1410 Golfmestaruuskilpailuihin 2.9. klo 14 alkaen. Olemme laajentaneet kutsua siten, että kilpailuihin voi osallistua myös Piirin 1410 ulkopuolelta Rotareita, mikäli yhteislähtöön mahtuu. Nämä osallistujat eivät ole mukana Piirin Kultainen Putteri kiertopalkinto kilpailussa, muissa osioissa kyllä. Ilmoittautuminen piirin ulkopuolelta vahvistetaan ensin ja osallistumismaksu suoritetaan vahvistamisen jälkeen.

Valitsimme kilpailun ajankohdaksi alkusyksyn, koska silloin golfarit ovat jo osallistuneet klubiensa tapahtumiin ja monella on kertynyt runsaasti harjoituskierroksia kesän aikana tätä Rotary-tapahtumaa varten. Usein myös syksyn ilmat ja pitkät lämpöiset illat ovat hienointa golfaikaa ja varmasti Kultarannan kenttä tarjoaa tuolloin parastaan!

Olemme saaneet yhteistyökumppaneita tapahtumaan, mikä mahdollistaa kohtuullisen osanottomaksun sekä myös tavarapalkinnot tapahtuman erikoiskilpailuihin.
Erikoishintaiset huoneet Turun S –ryhmän hotelleista:  Katso majoitustarjous tästä tai https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/tarjous/majoitu-turun-original-sokos-hotellissa/022569155_419558
Toivomme runsasta osanottoa Kultarantaan, joka mielestämme on erinomainen kenttävalinta ja hieno merellinen ympäristö Rotarien ja seuralaisten kokoontua yhteisöllisen harrastuksen parissa.

Turku Aninkaisen Rotaryklubi järjestelytoimikunta toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleeksi 2.9. Kultarantaan!

Ilmoittautumisohjeet löydät liitteenä olevasta kutsusta. Pahoittelut, jos sait tämän viestin jo toiseen kertaan.

Jussi Kaamanen, Tarmo Hahto, Markku Seppänen

Lataa Rotarypiirin 1410 Golf-mestaruuskilpailun pdf-kutsu