Sivuston elementeistä

Koska sivusto esittelee piiri1410:ä olisi aivan loistavaa saada klubeista tapahtumakuvia – ei siis niitä virallisia pönötyskuvia vaan mitä missäkin tapahtumassa, projektissa, vierailuissa, interciteissä, klubikokouksissa jne. jne. on tapahtunut. Näin saataisiin sivusto näyttämään piiriltä ja että meillä tapahtuu!

Laita viestiä osoitteeseen: help@rotary1410.fi, jos sinulla on kuvia (ja niihin myös oikeudet). Näitä lisättäisiin mielellään näkyville.

Myös etusivun pääkuva olisi tosi upea, jos se olisi jostain piirin tapahtumasta, jossa aktiivisia rotareita tekemässä jotain. Jos tälläistä ei vielä kenenkään arkistosta löydy, sitten seuraavissa tilaisuuksissa pyritään ikuistamaan tilanteita ja henkilöitä mahdollisimman paljon!