Suomen Rotarypalvelun viestintätoimikunta tiedottaa: UUDET VERKKOSIVUT AVATAAN 28.5.2018

Uudet Suomen Rotaryn www-sivut avataan maanantaina 28.5. osoitteessa www.rotary.fi

Sivut esittelevät Rotaryn toimintaa Suomessa neljällä kielellä. Täydet versiot ovat suomeksi ja ruotsiksi, hieman suppeammat versiot ovat englanniksi ja viroksi.

Kaikkia kieliversioita ei vielä ole avaamispäivänä, mutta kieliversiot saadaan vielä tämän rotaryvuoden aikana valmiiksi. Pientä viilausta tehdään vielä muutenkin sisällön suhteen avaamisen jälkeen.

Jäsensuojatut sivut/materiaalit löytyvät vielä toistaiseksi vanhasta alustasta. Sinne on linkki uusilla sivuilla kohdassa >>Jäsenille. Jatkossa ainoastaan jäsenille tarkoitettu materiaali ladataan Dropboxiin, jonne kirjaudutaan salasanalla. Pääosin kaikki materiaali on julkista ja esimerkiksi rotarytietoutta löytyy kattavasti jaettavaksi RI:n ylläpitämästä Dropboxista, jonne on linkki uusilta sivuilta kohdasta Mikä on Rotary >> Tietoa Rotarysta.

SOMENOSTOT

Uusien www-sivujen etusivun alareunassa on somefeed eli sosiaalisesta mediasta nostettuja Rotary-aiheisia nostoja. Tänne nousevat päivitykset, jotka tehdään Instagramissa hastagilla #rotaryfinland ja #rotarit. Lisäksi tänne nousee Facebookin Rotary Finland -sivun päivitykset sekä RI:n Facebook-sivun päivitykset. Rotary Finland Facebookia ylläpitää viestintätoimikunta, joka koostuu piirien julkisuuskuvakomiteoiden puheenjohtajista.

www.facebook.com/rotaryfinland

KLUBIEN SIVUT

Suomen Rotarypalvelu ja piirit mahdollistavat nyt kaikille klubeille helpon ja edullisen tavan julkaista omat klubisivut samassa alustassa rotary.fi -sivuston kanssa.

Klubit voivat nyt tehdä omat sivunsa järjestelmään ilman erillistä avausmaksua ja todella kohtuullisella ylläpitomaksulla (5 € /kk + alv.). Klubien käytössä on valmis sivupohja, jonne klubit voivat syöttää omia kuvia ja tekstejä. Käytössä on myös tapahtumakalenteri. Perustieto Rotarystä toimitetaan rotary.fi -sivustolle, joten klubien ei tarvitse itse ylläpitää rotarytietoutta sivuillaan, vaan voivat keskittyä omista tapahtumista ja projekteista kertomiseen.

MITEN MUKAAN?

Tarkempaa tietoa klubeille sivujen tekemisestä tulee lähiaikoina. Klubit pääsevät toteuttamaan omia sivujaan alkusyksystä 2018.

Johanna Talikainen
SRP Viestintätoimikunta