RotaryGolfia

Rotary Piirin 1410 Golf-mestaruuskilpailu

Lue lisää blogista: http://www.rotary1410.fi/blogi/rotary-piirin-1410-golf-mestaruuskilpailu/

Perinteinen Rotary Piirin 1410 Golf-mestaruuskilpailu järjestetään Maskussa Kankaisten Golfpuistossa 1.9.2018 klo 14. Järjestäjä Rotary Klubi Turku Aninkainen.

EndPolioNow -golfkisa

Järjestämme taas hyvän suosion saaneen, leppoisan EndPolioNow -golfkisan Yyteri Golfissa 5.9.2018. Yhteislähtö klo 10.00, ilmoittautuminen klo 8.45–9.15, jonka jälkeen lähtöbriifaus.

Parhaat pelaajat palkitaan ja sen lisäksi arvotaan jokaiselle pelaajalle yllätyspalkinto. Osallistumismaksu on 30 € sisältäen green feen sekä palkintojen arvontalipukkeen.

Tule mukaan polion torjuntatyöhön!

Kisan tuotto lahjoitetaan PolioPlus-rahastoon.

Ilmoittautuminen sähköpostilla tauno.loven@pp.inet.fi tai tekstiviestillä 050-546 5705 (kerro myös seura ja tasoitus) viimeistään 28.8.2018. Kerro ilmoittautuessa, mikäli haluat pelata tietyn henkilö(ide)n kanssa. Voimme järjestää enintään neljän hengen ryhmiä. Peliryhmät ja lähtöväylät ilmoitetaan sähköpostilla 3.9.2018.

Tervetuloa!

Meri-Porin Rotaryklubi r.y.
Tauno Lovén
Rotarysäätiöasiamies

Rotary lyhyesti

Rotary on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen, maailmanlaajuinen palvelujärjestö. Se perustettiin Chicagossa 23.2.1905 Paul Harrisin kokoonkutsumana. Perustajat ottivat ensimmäiseksi tehtäväkseen kotikaupunkinsa liikemoraalin parantamisen. Jo 1910 toiminta-ajatus laajentui ympäröivän yhteiskunnan kehittämiseksi, josta edelleen maailmanlaajuiseksi päämääräksi. Rotaryn jäsenmäärä on yli 1.2 miljoonaa. Rotary on organisoitu toimivaksi kokonaisuudeksi, jonka ydin on rotaryklubi.

Järjestönä Rotary on tullut tunnetuksi teoistaan.  Erityisesti maailmanlaajuiset nuorisovaihto ja humanitaariset hankkeet ovat muokanneet Rotaryn myönteistä kuvaa.  Rotary oli alkuun panevana voimana maailman terveysjärjestön 1985 aloittamassa hankkeessa hävittää polio maailmasta. Tähän hankkeeseen Rotary on kanavoinut yli 1,2 miljardia USD:a sekä runsaasti jäsentensä henkilökohtaista vapaaehtoistyötä.  Poliotapausten määrä on vähentynyt 99 % vuodesta 1988 alkaen.

10 HYVÄÄ SYYTÄ RYHTYÄ ROTARIKSI

1. Mahdollisuus palvelemiseen
2. Ammatillinen verkottuminen
3. Henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen
4. Ystävyys
5. Kulttuurien monimuotoisuus
6. Hyvä yhteiskunnan jäsen
7. Maailmanlaajuinen yhteisymmärrys
8. Viihtyminen
9. Nuorisovaihto ja rotaryperhe
10. Eettinen ympäristö

Liity rotariksi

Yhdessä paikkakuntasi parhaaksi

Kaksi tärkeintä syytä, miksi halutaan liittyä Rotaryn jäseniksi, on että halutaan auttaa omaa paikkakuntaa ja löytää samanmielisiä vaikuttajia ja ystäviä. Meidän jäsenemme pysyvät rotareina vuodesta toiseen samoista syistä. Rotary toimii siis paikallisesti ja kansainvälisesti. Mikäli toiminta kiinnostaa, ota yhteyttä!

Rotaryn toiminnan tavoitteita

"Tehdä hyvää maailmassa - Doing Good in the World"