DE NYA NÄTSIDORNA ÖPPNAR TILL SOMMAREN

Finlands Rotarys kommunikationskommitté informerar

Förnyelsen av Finlands Rotarys nätsidor håller tidtabellen och de nya sidorna rotary.fi öppnas i maj 2018

Företaget Valakia i Seinäjoki valdes att genomföra det tekniska arbetet och de har tidigare genomfört motsvarande sidförnyelse i flera plan för bl.a. Zonta Internationals distrikt 20 (Finland och Estland). Som leverantör erbjuder företaget de bästa lösningarna för sidorna rotary.fi, men också för förnyelsen av klubbarnas sidor.

KLUBBARNA FÅR SIDOR SNABBT OCH BILLIGT

Finlands Rotary och distrikten gör det nu möjligt för alla klubbar att på ett enkelt och förmånligt sätt få upp sina egna nätsidor på samma plattform som rotary.fi-sidorna.

Klubbarna kommer att kunna göra sina egna sidor i systemet utan någon separat öppningsavgift och till en verkligt förmånlig underhållsavgift (5 € /mån + moms.). Klubbarna får tillgång till en färdig sidmall, och behöver bara ladda upp egna texter och bilder. Det finns också en evenemangskalender. Grundläggande uppgifter om Rotary kommer att finnas tillgängliga på rotary.fi-sidorna, så klubbarna behöver inte ladda upp allmän information på sina sidor, utan kan fokusera på att berätta om sina egna evenemang och projekt.

HUR GÅR MAN MED?

Vi informerar klubbarna om praktiska frågor senare under våren. Vi kommer att skicka klara instruktioner om hur man tar i bruk sidorna. Det kommer att finnas information i text- och videoform på hur man gör sidorna och uppdaterar dem.

TIDTABELL FÖR KLUBBARNA

Enligt våra preliminära beräkningar kommer klubbarna att kunna komma igång med att göra sina sidor senast i början av hösten 2018.

Johanna Talikainen
ordförande