Lahjaksi taidetta

Lahjaksi taidetta

Category : Vieraskynä

Hyvät rotarisiskot ja –veljet!
Nyt on hieno mahdollisuus hankkia lahja kevään ylioppilaalle, lahja itselle, syntymäpäivälahja ystävälle tai taidetta toimiston seinälle.

Turku Samppalinnan klubin jäsen kuvataiteilija Hanna Varis on suunnitellut ”JUHLA”- nimisen grafiikkansa pohjalta rotareille oman version, jossa oikeassa alakulmassa näkyy osa rotaryratasta.
Koko sarjan painosmäärä on 100 kpl, SUOMI 100- juhlavuoden kunniaksi. Todellinen keräilyharvinaisuus siis!

Teoksen voi suoraan tilata Hannalta: hanna.varis@hannavaris.com tai 050-63503. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä klubisi nimen😊.

Teoksen normaali galleriahinta kehystettynä on 250 euroa. Hinta rotareille on vain 180 euroa, josta menee 50 euroa rotarysäätiön vuosirahastoon ostajan henkilökohtaiselle tilille. Samppalinnan klubi laskuttaa ja hoitaa maksut säätiölle.

Turun alueella teoksen voi noutaa kehystäjältä: Lindewall, Kauppiaskatu 3, Turku. Lähetysmaksu kotimassa särkyvänä postina postitse tai Matkahuollon kautta on 15 euroa .
Ohessa on kuva itse teoksesta sekä kehystetystä työstä (koko 27×42,5).

Terveisin
Erja Vihervaara, Turku Samppalinnan rk

PS. Hannan muita töitä on nähtävänä täällä http://hannavaris.com/services/