SR:n verkkosivu-uudistus laajenee

Piirin linjaus nettisivu-uudistukseen on se, että ne klubit, joilla on toimivat sivut, ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Ne klubit, jotka miettivät omien nettisivujensa uusimista, tässä on teille yksi vaihtoehto toteuttaa uudistus.

SR:n tiedottaa:

KLUBIEN VERKKOSIVU-UUDISTUS ETENEE

Nyt on aika ilmoittaa klubinne tiedot Valakialle

Liitteen tiedotteessa on paljon tietoa klubien verkkosivu-uudistuksesta. Siellä on myös ilmoittautumislinkki, linkki verkkosivuston katseluversioon sekä linkki suomenkieliseen ohjevideoon.

Klubi ilmoittaa lomakkeella riittääkö sille suomenkielinen sivusto. Suomenkielinen sivusto on valmiina. Mikäli haluatte suomen lisäksi tai sijaan ruotsin-, englannin- ja /tai vironkieliset sivustot, nämä sivupohjat valmistuvat ja ovat käytettävissänne, kun käännösversiot valmistuvat.

Ilmoittakaa joka tapauksessa jo nyt sivut mitkä kieliversiot haluatte omalle klubillenne.

Liite nyt vain suomeksi.  Ruotsinkielinen liite toimitetaan myöhemmin, heti kun valmis.

Ystävällisesti

SUOMEN ROTARYPALVELU RY / VIESTINTÄTOIMIKUNTA