Suomen Rotaryn uudet verkkosivut aukeavat kesäksi

Suomen Rotaryn viestintätoimikunta tiedottaa

Suomen Rotaryn www-sivujen uudistusprojekti on hyvässä aikataulussa ja uusi rotary.fi -sivusto avataan toukokuussa 2018.

Www-sivujen tekniseksi toteuttajaksi valittiin seinäjokelainen Valakia, joka on toteuttanut vastaavalaisen monitasoisen sivu-uudistuksen mm. Zonta Internationalin piirin 20:lle (Suomi ja Viro). Valitulla toimittajalla on paras ratkaisu sekä rotary.fi sivujen uudistamiseen, mutta myös klubisivujen toteuttamiseen.

KLUBEILLE SIVUT HELPOSTI JA EDULLISESTI

Suomen Rotary ja piiri mahdollistavat nyt kaikille klubeille helpon ja edullisen tavan julkaista omat klubisivut samassa alustassa rotary.fi -sivuston kanssa.

Klubit voivat nyt tehdä omat sivunsa järjestelmään ilman erillistä avausmaksua ja todella kohtuullisella ylläpitomaksulla (5 € /kk + alv.). Klubien käytössä on valmis sivupohja, jonne klubit voivat syöttää omia kuvia ja tekstejä. Käytössä on myös tapahtumakalenteri. Perustieto Rotarystä toimitetaan rotary.fi -sivustolle, joten klubien ei tarvitse itse ylläpitää rotarytietoutta sivuillaan, vaan voivat keskittyä omista tapahtumista ja projekteista kertomiseen.

MITEN MUKAAN?

Tiedotamme klubeille käytännön asioista loppukeväästä. Toimitamme tarkat ohjeet sivuston käyttöön ottamisesta. Sivujen tekemiseen ja päivittämiseen tarjotaan myös hyvät ohjeistukset kirjallisena ja videoina.

AIKATAULU KLUBEILLE

Alustavan arviomme mukaan klubit pääsevät toteuttamaan sivujaan viimeistään alkusyksystä 2018.

Johanna Talikainen
SR Viestintätoimikunta