Käytä alla olevaa kaavaketta ottaaksesi yhteyttä Rotary 1410 piiriin:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

captcha Kopioi viereinen kirjoitus tähän kenttään:

Mukaan Rotarytoimintaan

- Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta?
- Yhteistyöstä paikkakuntasi muiden aktiivisten henkilöiden kanssa?
- Säännöllisistä tapaamisista mielenkiintoisten ihmisten kesken
- Esitelmien kuulemisesta, vierailuista eri yrityksissä
- Mahdollisuuksista omiin paikallisiin hyväntekeväisyysprojekteihin?
- Nuorisovaihdosta, lähettävänä tai vastaanottavana perheenä?

Rotarytoiminta kokoaa yhteen eri paikkakunnilla täysi-ikäisiä hyvämaineisia ammatissa toimivia miehiä ja naisia. Kriteerinä on, että jaat rotarien eettiset periaatteet. Rotary toimii kutsuperiaatteella, mikäli kiinnostuit ja tunnet jakavasi rotarien periaatteet, laita viestiä ja paikkakuntasi klubista otetaan sinuun yhteyttä!

Oletko kiinnostunut Rotary-toiminnasta? Täytä vapaamuotoinen hakemus. Etsimme sinulle lähimmän klubin ja olemme yhteydessä sinuun!

Miten jäsenyyden eteneminen tapahtuu?

Rotaryklubit kutsuvat jäsenikseen yksityishenkilöitä, jotka ovat paikkakunnan tunnettujen liike- ja ammattialojen sekä yhteiskunnallisten palvelulajien arvossapidettyjä edustajia.  Rotary Internationalin järjestysmuodon mukaan kutsuttavien tulee olla täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on hyvät luonteenominaisuudet sekä hyvä ammatti- ja/tai yhteisömaine.

Kun olet ilmoittanut kiinnostuksestasi, sinut kutsutaan klubikokoukseen ja pääset näkemään, mitä Rotarytoiminta on. Kun olet tutustunut toimintaan ja saanut käsityksen siitä, mitä Rotary on, ja olet halukas käyttämään aikaasi klubin toimintaan, ottaa klubi esille jäsenyyskysymyksen kanssasi.

Rotaryjäsenyytesi alkaa klubista. Toimiessasi aktiivisesti kehität johtamistaitojasi ja lisäät tietojasi ja saat elinikäisiä ystäviä. Rotary kokoaa yhteen vaikuttajia — sinun kaltaisiasi ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa asioihin. Me tarjoamme sinulle resursseja ja mahdollisuuksia parantaa paikkakuntasi oloja ja muuttaa maailmaa.

Rotary on avoin järjestö, jonka jäsenet kutsuvat usein vieraita kokouksiinsa.

Lue lisää Rotarystä

Täytä jäsenhakemus

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)