Jäsenhakemus

Oletko kiinnostunut Rotary-toiminnasta?Täytä vapaamuotoinen hakemus. Etsimme sinulle lähimmän klubin ja olemme yhteydessä sinuun!

Miten jäsenyyden eteneminen tapahtuu?

Rotaryklubit kutsuvat jäsenikseen yksityishenkilöitä, jotka ovat paikkakunnan tunnettujen liike- ja ammattialojen sekä yhteiskunnallisten palvelulajien arvossapidettyjä edustajia.  Rotary Internationalin järjestysmuodon mukaan kutsuttavien tulee olla täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on hyvät luonteenominaisuudet sekä hyvä ammatti- ja/tai yhteisömaine.

Kun olet ilmoittanut kiinnostuksestasi, sinut kutsutaan klubikokoukseen ja pääset näkemään, mitä Rotarytoiminta on. Kun olet tutustunut toimintaan ja saanut käsityksen siitä, mitä Rotary on, ja olet halukas käyttämään aikaasi klubin toimintaan, ottaa klubi esille jäsenyyskysymyksen kanssasi.

Rotaryjäsenyytesi alkaa klubista. Toimiessasi aktiivisesti kehität johtamistaitojasi ja lisäät tietojasi ja saat elinikäisiä ystäviä. Rotary kokoaa yhteen vaikuttajia — sinun kaltaisiasi ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa asioihin. Me tarjoamme sinulle resursseja ja mahdollisuuksia parantaa paikkakuntasi oloja ja muuttaa maailmaa.

Rotary on avoin järjestö, jonka jäsenet kutsuvat usein vieraita kokouksiinsa.

Lue lisää Rotarystä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

captcha Kopioi viereinen kirjoitus tähän kenttään:

Tervetuloa Rotaryn maailmanlaajuisen verkoston jäseneksi!