Koulutusta

Rotary International - Southwest Finland and Åland Islands - District 1410

cof

RLI-KOULUTUS JATKUU ALKAVANA ROTARYVUONNA 2021-2022

Suosittu RLI-koulutus jatkuu alkavana rotaryvuonna 2021-2022. Suunnitteilla on, että ainakin koulutuksen ensimmäinen osa, mahdollisesti kaikki kolme osaa, järjestetään jo syyskaudella 2021. Ensimmäisen osan teema on “Minä rotarina”, toisen osan “Oma rotaryklubini” ja kolmannen osan “Laajeneva rotarymaailmani”.

Viime keväänä koronarajoitusten vuoksi verkkokoulutuksena pidetyistä RLI-koulutuksista saatiin myönteisen rohkaisevia kokemuksia. Tämän vuoksi jatkossa osa koulutuksista pidettäneen verkossa. Esimerkiksi siten, että kaksi osa pidetään fyysisinä koulutuksina, jolloin osallistujien verkostoituminen toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Yhden osan koulutus tapahtuisi tässä konseptissa verkossa.

Korostettakoon, että RLI-koulutus on avoin piirin kaikille rotareille ja viime keväästä alkaen myös kaikille rotaractoreille. Koulutus sopii näin ollen sekä uusille jäsenille että Rotaryn vastuutehtävissä oleville tai niihin tähtääville jäsenille.

Lisätietoja antaa piirin RLI-vastaava Risto Suviala risto.suviala@gmail.com