Itämeri Forum

Rotary International - Southwest Finland and Åland Islands - District 1410

ItämeriForum

Alla tietoa tekijöistä, mukana olevista

Global Grant

Yhteinen hanke useamman piirin kanssa. Lisätietoa otsikkolinkistä omalta sivultaan

Sinileväseuranta

Valtakunnallinen sinileväseuranta. Lisätietoa otsikkolinkistä omalta sivultaan.

Yhdessä eteenpäin Itämeren hyväksi

Piiri 1410 on sitoutunut parantamaan Itämeren tilaa ja ympäristöasiat ovat muutenkin tärkeitä eri hankkeissamme. ItämeriForum perustettiin, jotta kaikki Itämereen vaikuttavat hankkeet saataisiin samaan paikkaan ja tiedon jako helpottuisi. Keräämme tähän tietoa omista ja muiden linkeistä. Viereinen kuva ja tekstilinkki Helsingin Uutiset 2018, klikkaamalla videonappulaa pääset WWF:n videoon Baltic Sea Underwater.

Kiinnostaako? Tule mukaan!

Mm. sinileväseurantaan mukaan lähteneet klubit: Turku Åbo, Turku Aboa Nova, Turku Samppalinna, Nagu, Raisio, Raisio Jokilaakso, Perniö, Mynämäki, Pori, Meri-Pori

Mukana ItämeriForumissa

Alla olevat henkilöt toimivat Itämeriforumissa sekä hankkeissa.

DGN Mikko Lindeman

ItämeriForumin puheenjohtaja, RC Somero