RLI-koulutus keväällä 2021

Rotary International - Southwest Finland and Åland Islands - District 1410

RLI-koulutus keväällä 2021

Piiri järjestää RLI-koulutuksen keväällä.  Tällä hetkellä kevään koulutuspaikoiksi on varattu Salossa Astrum-keskus lauantaina 17.4. ja Raumalla Villa Tallbo lauantaina 8.5.

Näyttää varmalta, että koronapandemian vaatimat rajoitukset estävät koulutusten fyysisen järjestämisen. Sekä Varsinais-Suomen että Satakunnan alueella on sallittu enintään 10 henkilön tilaisuudet (tällä hetkellä Varsinais-Suomessa 10.3. asti ja Satakunnassa 19.3. asti).

Rotary Internationalin hallitus on kehottanut koronaviruksen takia pitämään kaikki rotary-kokoukset virtuaalisina 30.6.2021 asti.

Lauantain 17.4.2021 RLI-koulutuksen 2. osaan (Minun rotaryklubini) on ilmoittautunut 18 henkilöä ja lauantain 8.5.2021 koulutuksen 3. osaan (Laajeneva rotarymaailmani). 21 henkilöä.

Aikaa ilmoittautua on vielä 31.3. asti. Ilmoittautuminen Risto Suviala (risto.suviala@gmail.com)

Rotaractorit

Kevään RLI-koulutuksiin ovat tervetulleita ensi kertaa myös rotaractorit. Piirimme Rotaract-vastaava Tiina Malkamo huolehtii RLI-koulutusten markkinoinnista piirimme kolmen rotaract-klubin jäsenille. Tähän mennessä on ilmoittautunut yksi rotaractor uusimmasta Parkanon Rotaract-klubista.

Lisätietoa
Piirineuvosto käsittelee vielä aihetta ja tiedottaa uusista linjauksista tässä postauksessa myöhemmin.

Kaikkiin RLI-koulutukseen liittyviin kysymyksiin vastaa RLI-koordinaattori Risto Suviala (risto.suviala@gmail.com)