Kuvernöörin kk-kirje – helmikuu

Kuvernöörin kk-kirje – helmikuu

Lue täältä: https://mailchi.mp/78af3fa6f862/kuvernrin-kuukausikirje-helmikuu

Kuvernöörin helmikuun kuukausikirje

Paljon on taas mahtunut kuukauteen. Tammikuun lopulla ollut valtakunnallinen Rotary Forum toi uusia tuulia ja tietoja, Lika Olika -projekti on tehnyt hyvää työtä Ahvenanmaalla, nyt valloitetaan suomea puhuvat koulut. Aloituspaikkakuntana Forssa ja Salo heti perään.

Turussa pidettiin tulokasiltaa, jossa oli hienosti väkeä paikalla. Syventävä rotaritietouden koulutus eli RLI alkoi Sastamalassa ja meitä oli mukana 19 + vetäjät. Upeeta!!

Ja helmikuun huipentumana tulee PETS-koulutus, joka on siis pakollinen kaikille tuleville presidenteille. Ne jotka eivät pääse tänne, menevät johonkin muun piirin järjestämään PETSiin tai sitten sopivat alueensa apulaiskuvernöörin kanssa tiukan 4-5 tuntisen session, jossa mennään kaikki tarvittava läpi. Paras tapa olisi osallistua PETSiin, sillä muut tulevat presidentit tulisi samalla kerralla tutuksi.

TÄLLÄ KERTAA
* PETS ja piirineuvottelu Paraisilla 29.2.2020
* Jäsenyysilta Raumalla Ravintola Savilassa alueen 4 klubeille 11.3. Ilmoittautumiset Iiro Hyrskylle
* Rotaritietouden syventäminen = RLI
jakso 2 Salossa 14.3. ja jakso 3 Raumalla 4.4.
* Piirikonferenssi Turussa sekä Viking Gracella 25.-26.4.
HUOM! Ilmoittaudu heti, sillä hinnat nyt 75 euroa per päivä 15.3. jälkeen 95 euroa per päivä
* tiedossa olevia juhlivia klubeja:
Lieto Vanhalinna RC 15 vuotta, juhla sunnuntaina 1.3. klo 15.00 alkaen Vanhalinnan juhlasalissa. Hintatiedot + ilmoittautumiset mahd. pian Eero Joutsikoski, viim 24.2.
Huittinen RC 60 vuotta. Juhla 18.4. klo 18.00 Huittisten WPK:lla.
Forssa RC 70 vuotta, juhla 16.5. Ravintola Vanha Värjärissä. Hintatiedot + ilmoittautumiset Tanja Paassilta.

Suomen Rotarypalvelun vanhat verkkosivut
Suomen Rotarypalvelun vanhojen verkkosivujen päivitys on päättynyt. Uudet sivut ja niillä oleva Rotaryn tietopankki korvaavat vanhat sivut.
Vanhojen sivujen ylläpito on irtisanottu ja se päättyy maaliskuussa 2020. Sen jälkeen ei vanhoja sivuja ole enää verkossa.
30.1.2020  Julkaisutoimikunta

* * * * * *

Toiveena on, että klubeilla olisi Rotaryn graafisten ohjeiden mukaan tehdyt toimivat internet-sivut tai esim. sosiaalisen median sivut (Facebook, Instragram), joissa kerrotaan klubin toiminnasta ja joista etenkin mahdolliset uudet jäsenet voisivat löytää tietoa, kiinnostua ja liittyä. Hyvät sivut palvelevat myös nykyisiä jäseniä mm. ohjelmatietojen välityksellä. Klubi voi halutessaan hankkia sivut joko omien kontaktiensa tai Suomen Rotarypalvelun kautta.

Polio Plus
Vuosi sitten PETSissä tutkailtiin piirijohtosuunnitelmaa ja budjettia. Yhtenä kohtana budjetissa oli klubien vapaaehtoinen PolioPlus tukeminen 100 eurolla/klubi. Mikäli klubi haluaa maksaa tuon 100 euron lahjoituksen PolioPlussaan, käytä samaa tilinumeroa kuin maaliskuun per capita -laskussa on.

Tulokasilta Turussa oli mielenkiintoinen ja tupa täynnä väkeä. Lisätietoa AG Rainer Ruoholahti.

TOIMIHENKILÖTIETOJEN PÄIVITYS
Kiitos klubeille, jotka ovat päivittäneet toimihenkilöt 2020-2021 Suomen Rotaryn jäsentietojärjestelmään. Osalta klubeista päivitykset toimihenkilöistä vielä kuitenkin puuttuu. Klubeille toimitettu ohjeet, miten päivitetään tiedot. Päivitykset tehtävä välittömästi!

Piirikonferenssi Turussa 25.-26.4.
Piirikonferenssi järjestetään tänä vuonna Turussa. Ohjelma luettavissa piirin sivuilla https://www.rotary1410.fi/piirikonferenssi-2020/

Lauantaina 25.4. kokoonnumme ensin päiväksi Auriga Business Centeriin. Huomioitavaa on, että Aurigassa meillä on ainoastaan 150 istumapaikkaa, joten ensin varanneet ovat varmistaneet paikkansa.

Lauantai-iltana jatkamme matkaa Viking Gracella ja sinne kyllä mahtuu!!!! Tervetuloa molempiin tai vaan toiseen tapahtumaan. Toiveena on, että paikat varattaisiin viimeistään maaliskuun puolessa välissä, jotta saamme tiedot eteenpäin molemmille järjestäjille. Näille nopeille varaajille - varaus siis ennen 15.3. - hinnat ovat 75 euroa per päivä, molemmat sekä Auriga että Grace yhteensä siis 150 euroa, tämän jälkeen hinnat nousevat 95 euroon per päivä.

Spesiaalitarjouksena huhtikuun 2019 puolen välin jälkeen jäseneksi liittyneet pääsevät maksutta mukaan.

Piirin nettisivuilla on lisätietoa piirikonferenssista sekä myös ilmoittautumislinkki. Myös kaikki puhujiksi kutsutut, muistattehan ilmoittautua linkin kautta.

Piirikonferenssi on kevään loppuhuipentuma ja toivonkin, että mahdollisimman moni pääsee paikalle. Avecit ovat erittäin sydämellisesti tervetulleita. Vietetään yhdessä kevään vastaanottajaiset ja muistellaan mennyttä vuotta ja sen tapahtumia.

Tiesitkö, että voit halutessasi tilata kuukausikirjeen suoraan omaan sähköpostiin?

Piirin nettisivujen etusivulla aivan alaosassa on kohta, johon täyttämällä omat tietosi saat kuukausikirjeen suoraan omaan sähköpostiin. Täytä tietosi, seuraava kk-kirje tupsahtaa julkaisusta suoraan meiliisi.