Kuvernöörin kuukausikirje – joulukuu 2019

Rotary International - Southwest Finland and Åland Islands - District 1410

Kuvernöörin kuukausikirje – joulukuu 2019

Lue pdf-muodossa: 12_FIN

kk-kirje pdf-muodossa

 Uusi vuosi ja uudet kujeet 

Taas on yksi vuosi vierähtämässä historian havinaan. Joulua on vietetty maukkaiden pöytien vieressä, lahjoja annettu ja saatu ja on hiljennytty joulun sanomaan. Nyt on aika poksauttaa kuohuvat auki ja ottaa vastaan uusi vuosi. Olkoon se kaikille uutta energiaa ja mielenkiintoisia haasteita täynnä. Suomen kuvernöörien kanssa toivotan kaikille oikein menestyksekästä Uutta Vuotta 2020! 

Kiitos kaikille piirin Facebookia päivittäneille. On hienoa lukea eri klubien toiminnallisista päivityksistä. Toivon, että päivittäminen jatkuu, näin saamme tietoa eri klubien tapahtumista! 

 TÄLLÄ KERTAA 

• Valtakunnallinen Rotary forum 31.1. – 2.2. Helsingissä 

• PETS Paraisilla 29.2.2020 

• RLI = Rotarytietouden syventäminen 

• Piirikonferenssi Turussa/Viking Gracella 25.-26.4.2020! HUOM!! Kaikki uudet jäsenet, jotka ovat liittyneet mukaan rotarytoimintaan 1.5.2019 jälkeen pääsevät kustannuksitta mukaan. 

 Syvennä Rotarytietouttasi 

RLI eli Rotarytietoden syventämiskoulutus (Rotary Leadership Institute) järjestetään taas keväällä kolmella paikkakunnalla.
I-jakso 15.2. Sastamala II-jakso 14.3. Salo ja III-jakso 4.4. Rauma. 

Tarkemmat koulutusosoitteet ja ilmoittautumislinkki seuraa perästä. Kustannukset: 20 euroa/jakso sekä omakustanteinen lounas. Tämä koulutuskonaisuus sopii kaikille rotareille! 

print