Kuvernöörin kuukausikirje – marraskuu 2019

Rotary International - South-West Finland and Åland Islands - District 1410

Kuvernöörin kuukausikirje – marraskuu 2019

Lue kirje pdf-muodossa tästä linkistä: 11_FIN_x

 Joulukuu: Sairauksien ehkäisyn ja hoidon kuukausi 

Rotaryn kuukaudet nimetään teemoittain. Marraskuu vietettiin säätiöasioissa, nyt joulukuussa keskitytään sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon. Kuukautena joulukuu saattaa hyvinkin tuoda tullessaan nuhaa, yskää ja kurkkukipua, joten teema toimii kaikille myös henkilökohtaisena kannusteena sairauksien ehkäisyyn. 

Kuvernöörin alkuvuoden urakka – klubivierailut – on nyt onnistuneesti ohi. Kiitos kaikille klubeille mukavista hetkistä ja onnistuneista vierailuista. Paljon kysymyksiä matkan varrella on tullut ja niihin olen pyrkinyt vastaamaan, mutta jos jotain on unohtunut kiireen piikkiin, laitathan viestiä ja hoidetaan asia kuntoon. 

 TÄLLÄ KERTAA 

• DG-haku 

• Jäsenyystiedot kuntoon 

• 22.1.2020 Intercitykokous/Lieto 

• Valtakunnallinen Rotary forum 31.1. – 2.2. Helsingissä 

• PETS Paraisilla 29.2.2020 

• Piirikonferenssi Turussa/Viking Gracella 25.-26.4.2020 

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ 6.12.

HAUSKAA JOULUA JA VAUHDIKASTA UUTTA VUOTTA!

 

Kuvernöörin haku vuodelle 2022 – 2023 

Kuvernöörin hakua on pidennetty kuukaudella. Klubeja pyydetään lähettämään hakemukset viimeistään 30.12.2019 osoitteeseen: piiri1410@gmail.com 

Kuvernöörin hakemuslomake löytyy piirin netti-sivuilta kohdasta ohjeet > jäsenille > lomakkeet ja mallit. Hakemukseen tarvitaan klubin aktiivijäsenenä olevan ehdokkaan suostumus ja CV. 

Kuvernöörin valintapäätöksen tekee istuvan kuvernöörin koollekutsuma nimeämiskomitea. Päätös pyritään tekemään tammikuussa.  Nimeämiskomitean valintapäätös governor-nominee-designate vahvistetaan PETSin piirineuvottelussa 2020. 

 

Jäsenyystiedot kuntoon 

Koskee kaikkia – etenkin presidenttejä ja sihteereitä!! 

Muistutuksena, klubin jäsentietoihin tulevat muutokset pitää tehdä välittömästi. Eli jäsenistä uudet, eronneet, siirtyvät – muistakaa hoitaa heti kuntoon. 

Rotarytehtäviä hoitavat – etenkin nuorisovaihtoasiamiesten tiedot – pitää olla kunnossa jäsentietojärjestelmässä. Mikäli kesken kauden tulee muutoksia, esim. nv-asiamies muuttuu tai jää tehtävistä pois, tilalle välittömästi uuden henkilön nimi. Jos ei ole valittua henkilöä tehtäviin, ilmoittakaa klubipresidentin tiedot, jotta kaikki lähetetyt viestit saadaan klubiin. 

SRP:n toimiston sekä AG:ien kautta viestitään sähköisesti paljon ja kovin usein paluupostina saadaan tieto, ettei henkilön sähköposti ole toiminnassa eli häntä ei ole tavoitettu. Joten sihteerit – kierrättäkää kysely jäsenistöllänne ja tarkistakaa kaikkien sähköpostiosoitteet! Ja korjaukset välittömästi jäsentietojärjestelmään. 

 

Liedossa Intercity-kokous 

Lieto Vanhalinnan klubi järjestää intercity-kokouksen keskiviikkona 22.1.2020 klo 18.00 alkaen Liedon kunnantalon valtuustosalissa. 

Tilaisuudessa kertoo SPR:n kansainvälisen avustustoiminnan vaikuttamistyön suunnittelija Pekka Reinikainen aiheesta Ilmastonmuutos – käsistä karkaava kriisi? 

Osallistumismaksu 10 euroa syrjäytyneiden nuorten auttamiseen. 

Lisätiedot: Lieto Vanhalinna https://rotary.fi/vanhalinna/ 

 

VSE 

VSE eli Vocational Study Exchange = ammattivaihto tehdään Englannin piirin 1210 kanssa. Meidän tiimimme lähtee Englantiin 18.4. – 2.5.2020. 

Piirineuvosto on valinnut seuraavat henkilöt VSE-tiimiin: 

Team leader Tom Jansson, Parainen 

Jäsenet: Hanna-Leena Markki, Harjavalta; Janne Rauhala, Pori-Teljä; Terhi Valkeejärvi, Raisio-Jokilaakso ja Tarja Virta, Salo Reach. 

Onneksi olkoon VSE-matkaajille. Seuraavaksi tiimi kokoontuu miettimään yhteistä esitystään, näkyvyyttä, vietäviä etc.

 

ROTARY VALTAA TRIPLAN 31.1.-2.2.2020 

Valtakunnallinen Rotary Forum järjestetään Helsingissä uudessa 24/7 sykkivässä Tripla-kaupunkikeskuksessa. 

Tule ottamaan askel tulevaisuuteen, kokemaan uutta ja innostumaan! Mukana asiaa niin säätiöstä, jäsenyydestä kuin PR:stä. 

Ohjelman ja ilmoittautumistiedot löydät piirin nettisivuilta osoitteesta https://www.rotary1410.fi/tapahtumat 

Esite: Rotary Forum Ohjelma 2020

print