Kuvernöörin kuukausikirje – tammikuu 2020

Rotary International - Southwest Finland and Åland Islands - District 1410

Kuvernöörin kuukausikirje – tammikuu 2020

Lue kk-kirje pdf-muodossa: 01_2020_FINx

 

Kuvernöörin kuukausikirje – tammikuu 2020

 Koulutuksen kevät 

Kevät on alkanut (?) tai ainakin siltä tuntuu, kun lämpötilat pysyttelee lähellä nollaa – kovasta talvesta ei siis vielä tietoakaan – täällä etelässä. Ja mieli on jo kovasti keväässä ja sen tapahtumissa. 

Kevät tietää erilaisia koulutuksia: PETS pakollinen kaikille tuleville presidenteille ja ehdottoman suositeltua sihteereille ja muille halukkaille; Syvennetään Rotarytietoutta eli loistava mahdollisuus saada enemmän tietoa Rotarystä. Rauman alueen klubeille järjestetään myös jäsenyysilta ja kun tästä saadaan palautetta, katsotaan muidenkin alueiden toiveita ko. koulutukseen. Tietoa on siis jaossa! 

 TÄLLÄ KERTAA 

•PETS Paraisilla 29.2.2020

•RLI = Rotarytietouden syventäminenjakso 1: Sastamala 15.2.jakso 2: Salo 14.3.jakso 3: Rauma 4.4.

•Piirikonferenssi Turussa/Viking Gracella25.-26.4.2020!HUOM!! Kaikki uudet 1410 jäsenet, jotkaovat liittyneet mukaan rotarytoimintaan1.5.2019 jälkeen pääsevät kustannuksitta mukaan.

 Syvennä Rotarytietouttasi 

RLI eli Rotarytietoden syventämiskoulutus (Rotary Leadership Institute) järjestetään taas keväällä kolmella paikkakunnalla. I-jakso 15.2. Sastamala; II-jakso 14.3. Salo ja III-jakso 4.4. Rauma. 

Ilmoittautumislinkki tässä sekä tarkemmat tiedot koulutuksista piirin nettisivuilla.Kustannukset: 20 euroa/jakso sekä omakustanteinen lounas. Tämä koulutuskonaisuus sopii kaikille rotareille! 

PETS Paraisilla 29.2. 

PETS on tuleville presidenteille pakollinen koulutustilaisuus. Sitä suositellaan vahvasti myös tuleville sihteereille sekä kaikille uusille virkoihin valituille henkilöille. Koska PETS on pakollinen tuleville presidenteille, osallistumismaksut on lähetetty klubeihin. Klubin rahastonhoitajat hoitavat myös muiden koulutettavien maksut mainiten KLUBIN ja OSALLISTUJAN NIMEN! 

Petsin yhteydessä Paraisilla on myös piirineuvottelu, johon klubien edustajien (=tulevat presidentit tai muut klubissa määrätyt henkilöt) tuovat tullessaan valtakirjan. Valtakirjan allekirjoittaa istuva presidentti ja sihteeri. 

Valtakirja löytyy piirin sivuilta Ohjeet – kokousasiakirjat (https://www.rotary1410.fi/wp-content/uploads/2019/01/Piirikokousvaltakirja.pdf). Muistakaa tuoda tämä täytettynä mukana. 

Lue lisää PETSistä: https://www.rotary1410.fi/pets-parainen-29-2-2020/ 

Jäsenyysilta Raumalla 

Erityisesti Rauman klubien pyynnöstä jäsenyysasioihin liittyen järjestetään jäsenyysilta 11.3. Ravintola Savilassa. Tämä on alueen 4 yhteinen jäsenyysilta, ilmoittautumiset suoraan AG Iiro Hyrskylle. 

Keräämme kokemuksia tästä illasta ja halukkaille alueille järjestetään vastaava tapahtuma myöhemmin keväällä. 

Illan vetää zone 17 koordinaattori RC Erik Stenström, joten luvassa on uusimpia tuulia maailmalta jäsenyysasioihin liittyen. Tervetuloa.

Piirikonferenssi 25.-26.4. 

Piirikonferenssi järjestetään tänä vuonna Turussa. Ohjelma alkaa olla valmiina, muutamia tarkennuksia/muutoksia saattaa vielä tulla. 

Lauantaina 25.4. kokoonnumme ensin päiväksi Auriga Business Centeriin. Huomioitavaa on, että Aurigassa meillä on ainoastaan 150 istumapaikkaa, joten ensin varanneet ovat varmistaneet paikkansa. 

Lauantai-iltana jatkamme matkaa Viking Gracella ja sinne kyllä mahtuu!!!! Tervetuloa molempiin tai vaan toiseen tapahtumaan. Mutta varaathan paikkasi viimeistään maaliskuun puolessa välissä, jotta saamme tiedot eteenpäin molemmille järjestäjille. 

Piirin sivuilla on lisätietoa piirikonferenssista https://www.rotary1410.fi/piirikonferenssi-2020/. Täällä tapahtumien ilmoittautumislinkit. Myös kaikki puhujiksi kutsutut, muistattehan ilmoittautua linkin kautta. 

Piirikonferenssi on kevään loppuhuipentuma ja toivonkin, että mahdollisimman moni pääsee paikalle. Avecit ovat erittäin sydämellisesti tervetulleita. Vietetään yhdessä kevään vastaanottajaiset ja muistellaan mennyttä vuotta ja sen tapahtumia. 

Terveisin

Heidi Cavén
piirikuvernööri 1410

print