PETS 2020

Rotary International - South-West Finland and Åland Islands - District 1410

Tervetuloa Paraisille PETSiin 29.2.2020

Vuoden 2020 PETS pidetään Paraisilla Koulukeskuksen tiloissa, Sarlinska skolan (Koulukatu 16, 21600 Parainen).
Ilmoittautuminen ja kahvitus aloitetaan 8.30 jälkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään klubien valtakirjat.

Ohjelma:

9.30               Tervetuloa Paraisille

Paraisten kaupungin tervehdys, Tarja Rinne valtuuston puheenjohtaja

Tulevan DG:n terveiset San Diegosta, kauden teema

10.00 -11.00   Piirikokous

Piirikokouksen aineisto nähtävissä 2 viikkoa ennen kokousta piirin sivuilla https://www.rotary1410.fi/wp-content/uploads/2020/01/Piirineuvottelu-työjärjestys-1.pdf

11 – 12.00      YLEISOSIO puhuja á 20 min

• Nuorisovaihto – Tom Abrahamsson
  • Save the Baltic Sea Forum Global Grant – Pentti Aspila
  • Jäsenhankinta Erik Stenström

12.00 – 13.00 Lounas

13.00 – 16.00 RYHMÄT
​                      Ryhmäkoulutukset à n. 50 min – kaikille koulutetaan samat asiat, painotukset ryhmäkohtaisesti. Ryhmät pysyvät paikallaan, kouluttajat kiertävät.

Neljä ryhmää (neljä kokoushuonetta):

• presidentit
  • sihteerit, it-vastaavat, rahastonhoitajat, pr-vastaavat
  • säätiöasiamiehet
  • ruotsinkieliset

Koulutusaiheet:

• Terhi Valkeejärvi – Klubin johtaminen, painotus presidentit,
  • Erja Vihervaara – Klubin hallintoasiat, painotus sihteerit, rahastonhoitajat (raportoinnit, maksut jne.)
  • Leena-Maija Pärssinen – Julkisuuskuva, viestintä, nettisivut, some
  • Tapani Kaarlas – säätiöasiat klubin kannalta, painotus säätiöasiamiehet

16.00 Lähtökahvitkiitos ja näkemiin – Kaikki koulutusaineisto tullee olemaan ladattavissa piirin kotisivuilta.

ILMOITTAUTUMINEN

Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.2.2020

Jokaisesta klubista osallistuu vähintään yksi HENKILÖ, eli tuleville presidenteille koulutus on pakollinen. Myös muut toimihenkilöt saavat paljon tietoa, jota hyödyntää toimikaudellaan, joten tervetuloa sankoin joukoin.

Ilmoittaudu henkilökohtaisesti. Kun klubista ilmoittautuu useampi kuin presidentti, esim. sihteeri, rahastonhoitajia tai nuorisoasiamies, pyydämme teitä ystävällisesti maksamaan kaikki rahastonhoitajan toimesta yhdellä kerralla.

Osallistumishinta per henkilö 65 euroa.

Klubien rahastonhoitajille: Maksut viimeistään 15.2.2020 Paraisten Rotaryklubin tilille FI95 6601 0010 5954 03.

Viestikenttään klubin nimi sekä kaikki osallistujat.

Huom. Koska PETS on pakollinen presidenteille, tulevat myös ne klubit, joiden tuleva presidentti tai hänen edustajansa ei ole paikalla, saamaan 65€ laskun.