Piirikonferenssi 2020

Rotary International - South-West Finland and Åland Islands - District 1410

Rotaryvuoden 2020 huipentuma, piirikonferenssi, järjestetään Turussa Auriga business centerissä sekä Viking Gracella. Alta löydät tietoa ohjelmasta (päivitetään jatkuvasti, muutokset mahdollisia), hyttivaihtoehdoista ja hinnoista, miten ilmoittaudut sekä tietysti ajo-ohjeet paikanpäälle. Avec-ohjelma vahvistetaan myöhemmin.

Auriga Business Center:

Auriga Business Center sijaitsee kävelymatkan päässä Viking Line ja Silja Line laivaterminaaleista  sekä Turun Linnasta. Etäisyys Turun lentoasemalta on 12 km (20 min). Osoite on Juhana Herttuan Puistokatu 21, 20100 Turku.

Aurigan piha-alueelta löytyy 60 parkkipaikalla varustettu maksullinen pysäköintialue vieraille. Maksullinen pysäköintialue sijaitsee tulopihalla sekä maksuautomaatin vieressä (kaksi ensimmäistä riviä). Pysäköinnin hinta on joka päivä 1 € / tunti tai 7 € / vuorokausi. Maksuvälineinä käyvät kolikot, yleisimmät maksukortit, EasyPark-sovellus (alue 586) sekä taskuparkki-sovellus (alue 706). Iso pysäköintialue on tarkoitettu vuokralaisille ja siihen tarvitaan P-alueen parkkilupa.

Lauantai 25.4. konferenssikeskus Auriga (pukukoodi business)

12.00 Tervetulosanat ja ohjelman läpikäynti
12.10 Turkulainen tervehdys
12.25 Vierailevat kuvernöörit – tervehdyssanat

12.40 Poisnukkuneiden muistaminen
13.00 Musiikkiesitys – klassista ja muuta

13.20 Lounas + kahvit

14.30 RI Presidentin edustajan puhe
15.00 Julkisuuskuva – Johanna Talikainen
15.30 Rotaract vauhdissa

15.45 Klubien hyvät käytännöt 15 min/klubi:
15.45 Turku Aamuvirkut – Eeli Saarinen – jäsenien hankinta,
16.00 Turku Aboa Nova – Matti Hakoila – uuden jäsenen paketti
16.15 Piikkiö – Jani Seppänen – klubin hyvä fiilis

16.30 Jaloittelutauko

17.00 Jäsenyysasiat – Erik Stenström
17.30 Nuorisovaihto-oppilaat esittäytyvät

18.00 Finale

AVECIT

klo 12.00 – 13.20 sama kuin yllä
14.30 lähtö vierailulle Turun linnaan
17.00 paluu Aurigaan

NUORISOVAIHTO-OPPILAAT (ohjelma työnalla, vahvistetaan myöhemmin)

Vaihto-oppilaille on suunnitteilla päiväksi ohjelmaa.  Osa varmasti saapuu klubiensa edustajien kanssa, osa ehkä bussilla tai junalla. Mikäli kuljetukset hoidetaan klubien edustajien kautta, HUOM! vaihto-oppilaat ovat paikalla ainoastaan lauantaipäivän ja palaavat isäntäperheisiin takaisin illalla. Ne klubien edustajat, jotka toimivat kuskeina JA jatkavat Viking Gracelle, huomioittehan kuljetukset myös takaisin.
Kun ohjelma varmistuu kaikilta osiltaan, laitamme vaihto-oppilaille kutsun nv-komitean kautta.

Satama – Viking Grace:

n. 19.00 satamaan – lippujen jako
20.30 viimeistään laivaan

20.55 illallinen Oscar à la Carte -ravintolassa (pukukoodi smart casual)
23.00 ilta vapaa – laivalla esiintyjänä mm. Suvi Teräsniska

26.4. Sunnuntai laivalla

12.00 – 12.30 PHS-lahjoittajien kutsutilaisuus

13.00 Aloitus – ohjelman läpikäynti

13.10 Klubien esittelemät hyvät käytännöt
13.10 Alastaro – RotaryRatas frisbeegolfrata -hanke
13.25 Salo Reach – toiminnalla lisää jäseniä – Duck race

13.40 Erja Vihervaara – hostina vaihto-oppilaalle
14.00 kahvi + hedelmät

14.40 Viking Grace esittäytyy (tbc)
14.55 RLI – Olli Pihlava
15.15 Itämeri-projekti – Mikko Lindeman
15.35 Yhdistystoiminta – yhteisöllistä ja mielekästä hyväntekemistä – Aulis Kankare

15.45 RI edustajan puhe II (tbc)
16.15 VSE-tervehdys (tiimimme Englannissa by video link)

16.30 DGn loppusanat + palkitseminen
17.00 Kumarrus ja niiaus – konferenssin virallinen päätös

n. 20.00 Laiva saapuu satamaan

Laivamatkasta

Vuorokauden risteily Turusta, iltalähtö
Turku • Tukholma • Turku
Lähtö la 25.4 Viking Grace klo 20.55
Saapuminen su 26.4 Viking Grace klo 19.50
Majoittuminen

Viking Gracelta on varattu SeaSide Four luokan 1 hlö ja 2 hlö -hyttejä, mutta mikäli kaipaat syystä tai toisesta muuta kuin etukäteen varatut, laita siitä tieto ilmoittautumislomakkeen hyttivaraus -kohtaan ja ajankohdasta ja vapaista hyteistä riippuen pyrimme toteuttamaan toiveita. Veloitamme muutokset suoraan varaajalta.

Matkustajatiedot ja ikärajat
Matkustajaluettelo (nimi, syntymäaika PPKKVVVV, sukupuoli ja kansalaisuus) ja hyttijako tulee olla täytettynä
varauksessa viimeistään 30 päivää ennen matkaa. Risteilymatkoilla ikäraja on 20 vuotta (XPRS:llä ja Rosellalla
18 vuotta).

Hytit:
Seaside Four -luokassa 1 henkilö hytissä
Seaside Four -luokassa 2 henkilöä hytissä

Hintaan sisältyy:
– risteily valitussa hyttiluokassa
– Oscar à la carte -illallinen ruokajuomineen
– Meriaamiainen
– kokoustila
– kokouskahvi ja hedelmät

Suuri Tanssiristeily Viking Gracella 26.4.2020

Suurella Tanssiristeilyllä on luvassa tanssia laivan täydeltä – tuplasti verrattuna tavalliseen sunnuntaihin! Lavalle nousevat Marko Maunuksela & Jukka Hallikainen sekä Heidi Pakarinen. Lisäksi Retro Barissa tanssitaan Aikalisä Trion tahtiin. Tarjolla on myös tanssinopetusta kahdesti paluumatkan aikana, lajeina foksi ja fusku. Isäntänä ja juontajana Mikael Konttinen.

Piirikonferenssin hinnoittelu

Lauantai Auriga – 75 euroa

La-ilta – sunnuntai Viking Grace (sis. matkan, hytin, illallisen, aamiaisen, kokoustilan) 75 euroa

Nuorisovaihto-oppilaat (ei Viking Gracelle) 60 euroa (sis. lounas + päivän ohjelma)