Tapahtumat

Rotary International - South-West Finland and Åland Islands - District 1410

Kun lataat kuvia Instagramiin, laita häsä (#) eteen ja tunnisteeksi #rotaryristrict1410.Tällä tunnuksella olevat kuvat pitäisi näkyä myös tässä feedissä.

keskiviikko, 8 tammikuun, 2020 at 4:46pm
 • 1
 • 0
keskiviikko, 8 tammikuun, 2020 at 4:02pm
 • 2
 • 1
keskiviikko, 8 tammikuun, 2020 at 3:37pm
 • 1
 • 0
keskiviikko, 8 tammikuun, 2020 at 3:32pm
 • 1
 • 0
keskiviikko, 8 tammikuun, 2020 at 3:29pm
 • 4
 • 1
keskiviikko, 8 tammikuun, 2020 at 9:07am
 • 2
 • 0

Piirin Youtube-tilillä mm. nämä videot….


Rotary valtaa Triplan 31.1. – 2.2.2020

Valtakunnallinen Rotary Forum järjestetään Helsingissä uudessa 24/7 sykkivässä Tripla-keskuksessa. Ohjelma ja ilmoittautumistiedot Rotary Forum Ohjelma 2020

   Ohjelma alkaa perjantaina Get-together -kokoontumisella. Lauantai täynnä ohjelmaa sekä vaihtoehtoisia sessioita kiinnostuksen mukaan. Ilta päättyy Gala Dinneriin.  Sunnuntaina kuulemme Rotaractoreisa, säätiöstä ja hiukan rahoituksesta. Kannattaa lähteä mukaan, ilmoittaudu osoitteessa https://d1420.rotary.fi/rotary-forum-2020


Syvennä Rotarytietouttasi, tule mukaan RLI-koulutukseen

Piiri 1410 järjestää keväällä RLI koulutuskokonaisuuden.
Ensimmäinen eli I-jakso Minä rotarina järjestetään Sastamalassa 15.2.2020.
Toinen jakso Oma Rotaryklubini järjesteään Salossa 14.3.2020
Kolmas laajeneva Rotarymaailmani järjestetään Raumalla 4.4.2020
Kunkin jakson hinta on 20 euroa ja lisäksi tulee päälle vielä omakustanteinen lounas. Ilmoittautumislinkki tässä sekä tarkemmat tiedot koulutuksista. Tarkat koulutuspaikkojen osoitteet ilmoitetaan myöhemmin. Kaikki materiaalit toimitetaan sähköisessä muodossa ja ne tullaan lähettämään ilmoittautujille linkkeinä.
RLI-koulutusta suositellaan kaikille, jotka haluavat syventää rotarytietouttaan, löytää uutta ja innovatiivista toimintatapaa, verkostoitua sekä miettiä asioita uudelta kantilta.
Jaksot muodostuvat seuraavista aiheista (mikäli yllä oleva kuva on haastava tulkita):
Jakso I:

Näkemyksiä johtajuuteen: Rotarina olen johtaja jo määritelmän mukaan. Liity mukaan, kun selvitämme johtajuuden ominaispiirteitä, motivointitapoja ja johtamistyylejä. Miten johdan parhaiten?
Rotarymaailmani: Rotarina olen osa samanmielisten ihmisten maailmanlaajuista joukkoa. Ota hieman aikaa oivaltaaksesi Rotaryn tarkoitus ja rakenne. Onkohan näistä resursseista minulle apua?
Etiikka—Ammattipalvelu: Olen eettinen, tunnistan ja edistän toisten eettistä toimintaa ja etsin mahdollisuuksia palveluun omassa ammatissani. Muutkin huomaavat, että olen rotari.
Säätiö I: Oma säätiömme:”Teen hyvää” omalla paikkakunnalla ja koko maailmassa. Opi säätiömme perustavoitteet ja ohjelmat. Olen hyvän voimana maailmassa! Vahvistan aktiivisella osallistumisellani klubiani ja koko Rotarya. Sitoutuneilla jäsenillä on hauskaa, he saavat ystäviä ja palvelevat tehokkaasti. Tämän takia minä liityin Rotaryyn!
Luomme palveluprojekteja:Kuulun maailmanlaajuiseen palvelujärjestöön muiden liike-elämän, eri ammattien ja yhteisöjen johtajien kanssa. Pystyn suunnittelemaan, toteuttamaan ja edistämään palvelua.

Jakso II:

Rotaryn mahdollisuudet: Kun edistän Rotarymatkaani, voint tutkia monia mahdollisuuksia Rotaryssa henkilökohtaisella, yhteisön ja ammatillisen kasvun ja kehityksen tasolla.
Tehokkaat johtajuusstrategiat: Kun edistän klubini jäseniä Rotarymatkallaan, sitoudun monipuolisemmin ja taitavasti käytän johtajuustaitojani sekä hyödynnän mahdollisuudet johtamiseen.
Jäsenten houkuttelu: Voin johtaa ja edistää sitä, että klubistani tulee tunnustettu toimija yhteisössämme ja se sillä tavoin pystyy houkuttelemaan hyviä, aktiivisia jäseniä. Haluan tehdä töitä parhaiden kanssa!
Klubin viestintä: Voin palvella johtamalla ja edistämällä tehokasta viestintää klubin sisällä ja siitä ulospäin. Kehitän ja harjoitan taitojani.
Tiimin rakentaminen: Voin johtaa ja edistää tehokkaissa ja motivoituneissaryhmissä tehtävää klubini sisäistä yhteistyötä ja siten varmistaa palvelutavoitteidemme saavuttamisen. Otan käyttöön rotaryklubien ja rotarien koko voiman!!
Säätiö II: Kohdennettu palvelu: Voin johtaa ja edistää klubini osallistumista ainutlaatuisiin, merkittäviin ja oikein kohdennettuihin palvelumahdollisuuksiin, kun opin käyttämään omaa Säätiötämme. Ymmärrän Rotaryohjelmien avainkäsitteet !

Jakso III:

Strateginen suunnittelu: Voin vahvistaa klubiani markkinoimalla ja johtamalla oivaltavalla suunnittelulla ja analyysillä. Katsoessani Rotaryklubiani nyt, kuinka voin tehdä parannuksia, jotka vaikuttavat?
Säätiö III: Kansainvälinen palvelu: Kun rotarymatkani jatkuu, saan yhteyksiä eri puolille maailmaa ja voin olla mukana auttamassa tarvitsevia, ratkaisemassa ongelmia ja rakentamassa rauhaa.
Julkisuuskuva & suhdetoiminta: Kun rotary matkani jatkuu, tunnistan mahdollisuuksia parantaa klubin! ja Rotaryn julkisuuskuvaa ja toimin siten yhteisöni ja koko maailman hyödyksi.
Rakennamme vahvemman klubin: Uusi (ja vanha) näkemys klubisi avaintoiminnoista.
Muutamme maailmaa: Kun rotarymatkani jatkuu, arvioin sitä, miten RLI on vaikuttanut omaan kasvuuni, ja autan myös tulevia valmennettavla heidän rotarymatkallaan.

Tervetuloa mukaan!


Kiitos Silakkasoudussa mukana olleille, ensi vuonna soudetaan 4.10.2020

Kiitos mukanaolosta sunnuntaina 6.10.  rotareiden organisoimassa seitsemännessä Silakkasoudussa Helsingissä!

Itämeri puhdistuu isoilla ja pienillä teoilla. Tarvitaan päättäjien poliittista tahtoa, tutkijoiden tuottamaa faktaa, yritysten ympäristövastuuta. Mutta paljon saadaan aikaan myös kansalaisten vapaaehtoistyöllä! Siksi olemme jälleen valtavan iloisia yli 300 osanottajan Silakkasoudusta! Kirkkoveneitä oli taas 17 kpl ja osanottajajoukko kansainvälisempi kuin koskaan aikaisemmin.

Facebook-sivulle Rotarians for the Baltic Sea, @rotarybalticsea voit mielellään tehdä omia päivityksiäsi ja laittaa kuviasi tapahtumasta!. Se on avoin sivusto eli sinne voi tehdä helposti päivityksiä.

Voit käyttää myös seuraavia hashtageja:

#rotarybalticsea
#silakkasoutu
#rowingforherring

SAVE THE DATE ensi vuoden kalenteriin! Kahdeksas Silakkasoutu järjestetään perinteiseen tapaan Silakkamarkkinoiden avajaispäivänä, lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina 4.10.2020.