Biisi: Laita hyvä kiertämään

Rotary International - South-West Finland and Åland Islands - District 1410

Biisi: Laita hyvä kiertämään

Rotarit ovat monessa mukana, esimerkkinä biisi, jota on ollut tekemässä Jari Kaunisto Forssan Sepänhaan Rotaryklubista. Aloitetaan vuosi 2020 hyvää kiertämällä!

Laita hyvä kiertämään

Kappale perustuu tositapahtumiin ja on tribuutti ystävyyteen perustuvalle toisten auttamiselle.
Kallen isältä toisten auttamisen kyky hiipui vasta vakavan sairauden myötä ja loppui hänen ennenaikaiseen kuolemaansa.
Harmaa Volvo muistuttaa meitä kaikkia hyvän tekemisen merkityksestä. Läpi elämän ja sen jälkeenkin.

Biisin tietoja:

Sanat                Jaakko Kilpeläinen
Sävel                 Jaakko Kilpeläinen – Rautakilpi Orkesteri (Väisänen, Kaunisto, Kaunisto, Raudaskoski, Kilpeläinen)
Sovitus             Rautakilpi Orkesteri
Esittäjä:            Rautakilpi Orkesteri

Linkki vie Dropboxiin (jos sinulla ei sitä ole omaa Dropbox -tiliä, etusivun alla on kohta, jossa voit sulkea “tarjouksen” = No thanks, continue to view) ja pääset sieltä kuuntelemaan: https://www.dropbox.com/s/rz791hxliyliujl/laita%20hyv%C3%A4%20kiert%C3%A4m%C3%A4%C3%A4n.mp3?dl=0